İZMİT BELEDİYESİ, OKULLARI GERİ DÖNÜŞÜME TEŞVİK EDİYOR

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, geri dönüşüme katkı sağlayan okullara malzeme desteği vermeye devam ediyor

 

Ülke ekonomisine ve çevre sağlığına katkısı nedeniyle geri dönüşüme önem veren İzmit Belediyesi, geri dönüşüme katkı sağlayan okullara malzeme desteğine hız kesmeden devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, başarı ile uyguladıkları ambalaj atık toplama kampanyası kapsamında okullarda ambalaj atık toplanmasını malzeme desteği sunarak destekleyerek öğrencilere geri dönüşüm konusunda farkındalık kazandırıyor.

 

Teslim Edildi

 

Son olarak İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, topladıkları atıklarla geri dönüşüme katkı veren Fatma Seher Ortaokulu’na 1 adet fotokopi makinası, Kılıçarslan Ortaokulu, Akmeşe Ortaokulu, Balören Ortaokulu ve 7.Boru İlkokulu’na çok fonksiyonlu renkli yazıcı, Ertuğrulgazi İlkokuluna 50 paket A4 fotokopi kâğıdı teslim ederek katkıda bulundu. Geri dönüşebilen atıkları biriktirerek hem ekonomiye hem de okul bütçesine katkı sağlayan okullar da malzeme desteğinden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.