İZMİT BELEDİYESİNDEN ÇEVRE HAFTASINDA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Assan Hanil Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ekipleri Çevre Haftası kapsamında Kurtdere Namazgah Mesire alanı ve Karaabdülbaki Tepetarla Piknik alanında temizlik çalışması gerçekleştirdi

İzmit Belediyesi Çevre ve Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler Çevre Haftasında da birçok programı hayata geçirdi. Sanayi ve kamunun birlikteliğinin güzel örneklerinden biri de Çevre Haftasında yaşandı.  İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Assan Hanil Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ekipleri öncülüğünde düzenlenen Çevre Haftası etkinliği kapsamında farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

210 Kilogram Atık Toplandı

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı temizlik çalışması sonucunda 210 kilogram atık toplanarak geri dönüşüme kazandırıldı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğin amacının farkındalık oluşturmak olduğu belirtildi. Yetkililer ayrıca vatandaşları çevre bilinci konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.