ÇINAR ATIK UYGULAMASI, KENTİMİZİ AVRUPA’DA TEMSİL EDECEK

İzmit Belediyesi Çınar Atık Uygulaması, Avrupa Sürdürülebilir Şehirler Platformu’nun 2021 Dönüştürücü Eylem Ödüllerinde yarışmaya hak kazanan projelerden biri oldu

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çınar Atık Uygulaması Avrupa’da ses getirmeye devam ediyor. Geri dönüşüm konusunda örnek projelere imza atan İzmit Belediyesi şimdi de Çınar Atık Uygulaması ile Avrupa Sürdürülebilir Şehirler Platformu’nun 2021 Dönüştürücü Eylem Ödüllerinde yarışacak.

Icleı Ağustos Ayı Haber Bülteninde

Çınar Atık Uygulaması, Strateji Geliştirme Müdürlüğü AR-GE ve Proje Geliştirme Biriminin oluşturduğu başvuru neticesinde ön elemeyi geçerek yarışmaya hak kazanan projelerden biri oldu. Aylık olarak yayınlanan ICLEI (Sürdürülebilirlik için Yerel Yönetimler) Ağustos ayı haber bülteninde yer alarak 125’den fazla ülkede 2500’den fazla yerel ve bölgesel yönetim temsilcisiyle elektronik ortamda paylaşılan Çınar Atık Uygulaması, kentimizi Avrupa’da temsil edecek.

Yılsonunda Ödül Töreni Yapılacak

Avrupa Sürdürülebilir Şehirler Platformu’nun 2021 Dönüştürücü Eylem Ödüllerinde kazanan proje bu yılsonunda yapılacak ödül töreninde açıklanacak. 2021 ödülünün sahibi Avrupa'da sürdürülebilir kentsel dönüşüm lideri olarak tanınmanın yanı sıra, şehirlerinde veya bölgelerinde daha fazla dönüştürücü eylem başlatmaya yardımcı olmak için yaklaşık 100 bin TL alacak.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.