İZMİT’İN KÖYLERİNE DE GERİ DÖNÜŞÜM NOKTALARI KURULDU

Temiz çevre, geri dönüşüm ve sürdürülebilir kalkınma çalışmalarıyla örnek olan ve kırsala da aralıksız hizmet götüren İzmit Belediyesi, köylerine de geri dönüşüm noktaları kuruyor

 

Tam kapanma döneminde sahadaki tüm çalışma alanlarında her fırsatı değerlendiren İzmit Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Temiz çevre, geri dönüşüm ve sürdürülebilir kalkınma projeleriyle örnek çalışmalara imza atan İzmit Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri İzmit’in birçok noktasına daha geri dönüşüm noktaları kurdu.

 

Kent Genelinde Sıfır Atık

 

Şehir merkezi kadar kırsala da hizmet götüren İzmit Belediyesi geri dönüştürülebilir atıkların toplanması ve değerlendirilmesi için Akmeşe, Sapakpınar, Haralar, Bizimköy Engelliler Merkezi, Balören ve Çubuklubala köylerine de geri dönüşüm kafesi, atık yağ bidonu, pil kutuları ve giysi kumbaraları yerleştirildi. Ekipler, atıkların ayrıştırılarak toplanması konusunda da halkı bilinçlendirmeye de devam ediyor.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.