İZMİT’TE ATIK TOPLAMA PROJESİNE MUHTARLARDAN TAM DESTEK

Atık pil ve bitkisel atık yağların toplanması konusunda başarılı çalışmalara imza atan İzmit Belediyesinin atık toplama projesine, muhtarlardan ve vatandaşlardan destek gelmeye devam ediyor

 

Vatandaşlar, İzmit Belediyesinin atık toplama projesine yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Evlerinde atık pil ve atık yağları biriktiren vatandaşlar, mahallelerindeki muhtarlıklara giderek atıklarını teslim ediyorlar. Edinilen bilgilere göre, muhtarlıklardan her ay ortalama 200 litre bitkisel atık yağ toplanıyor.

 

2 Litreye Ulaştığında Teslim Alıyorlar

 

Evlerinde oluşan atık yağları lavaboya dökmeyerek ayrı biriktiren ve bu sayede çevre kirliliğinin önüne geçerek doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunan vatandaşların bu duyarlı davranışı yetkilileri sevindiriyor. Çalışmaların devam ettiğini belirten yetkililer, vatandaşların biriktirdikleri yağların ortalama 2 litre olmasının ardından 318 00 00 numaralı telefondan iletişim kurarak atıklarını evlerinden aldırabileceklerini dile getirdi.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.